Grey Paris wordt FamousGrey Paris en start nauwe samenwerking met Belgisch zusterbedrijf

Agentschap Parijs verandert van naam en vormt samen met FamousGrey Brussels een sterke cluster op de Europese markt met Marc Fauconnier aan het hoofd.

Het reclamenetwerk Grey bevestigt zijn ambities om in Frankrijk een strategische cluster op te zetten: Grey Paris wordt FamousGrey Paris. De naam verwijst naar het Belgische bureau en weerspiegelt de concrete exportplannen van de FamousGrey-cultuur naar Frankrijk. Het begin van een mooie samenwerking waarbij de twee bureau's binnenkort veel meer dan enkel hun naam zullen delen. 

Een gloednieuwe cluster van competenties
Famous, het bureau dat 20 jaar geleden mee werd opgericht door Marc Fauconnier was  een van de grootste onafhankelijke bureau's van het land. Een jaar geleden trad het bureau toe tot het Grey-netwerk als FamousGrey Brussels en versterkte het haar positie als leverancier van full-service marketingoplossingen en levert het op die manier ook scherpe expertise inzake print, tv, radio, digitaal alsook mobiel, CRM en PR.

De Grey Group, heeft 5.000 medewerkers in 96 landen en onderscheidt zich in de reclamemarkt dankzij haar state-of-the-art expertise en het creëren van effectieve en populaire communicatieplatformen voor haar klanten.

Vandaag bevat de diverse klantenportefeuille van FamousGrey Paris bedrijven zoals Procter & Gamble, Pfizer, HSBC, Atout France en Lego.

“De samenwerking tussen Brussel en Parijs biedt een antwoord op de groeiende vraag van internationale adverteerders om strategische en creatieve oplossingen te vinden die de landgrenzen overstijgen. Een ideale combinatie om te voldoen aan nieuwe zakelijke uitdagingen van onze internationale klanten.” legt Marc Fauconnier, CEO van FamousGrey uit.

Frans-Belgisch duotalent neemt de leiding

FamousGrey Paris, kan rekenen op de ondersteuning van het netwerk en de steun van Marc Fauconnier maar wierf ook een aantal nieuwe profielen aan voor het algemene management en creatieafdeling.

Geraldine Carlioz, die Algemeen Directeur wordt, wil vooral voor nieuwe zuurstof zorgen en continuïteit verzekereren. “De essentie? De cultuur van ons netwerk behouden én verrijken en op dagelijkse basis onze teams ondersteunen. Op die manier willen we FamousGrey Paris terug op de kaart zetten van Franse en internationale adverteerders.”

Kwestie van meteen goed van start te gaan, kondigt FamousGrey Paris de komst van een nieuwe creatieve directie, Romain Repellin en Régis Boulanger. Hun werk als team werd de afgelopen jaren zowel in Cannes als in Eurobest bekroond.

Contacteer ons
Liedewij Verbiest Famousgrey
Liedewij Verbiest Famousgrey
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden