Greg Ellinger versterkt design afdeling FamousGrey

De 33-jarige Brusselaar Greg Ellinger versterkt het design team bij FamousGrey. Hij noemt zichzelf een Jack of all trades met een hart voor design en art direction. Bij FamousGrey zal hij instaan voor klanten als Volvo, Croky, NMBS en L’Echo.

In 4,5 jaar tijd werkte Greg zich bij Happiness op van designer tot head of design om vervolgens drie jaar als art director aan de slag te gaan bij Emakina. De levendige agentschapsmentaliteit en de goede samenwerking in het verleden met Peter Ampe, Creative Director bij FamousGrey, brachten hem bij FamousGrey.

 “Strategie en design staan dichter bij elkaar dan vaak gedacht wordt. Een merkbeleving creëren, een merkidentiteit ontwikkelen of een bepaalde sfeer oproepen rond een merk, doe je in grote mate met een design, zowel online als offline. Het creëren van een logo of een branding is geen doel op zich, maar een middel om tot een bepaalde sfeer en een bepaald gevoel te komen dat je aan je merk wil linken,” klinkt het bij Greg Ellinger enthousiast.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden