Greg Ellinger versterkt design afdeling FamousGrey

Donderdag 23 augustus 2018 — De 33-jarige Brusselaar Greg Ellinger versterkt het design team bij FamousGrey. Hij noemt zichzelf een Jack of all trades met een hart voor design en art direction. Bij FamousGrey zal hij instaan voor klanten als Volvo, Croky, NMBS en L’Echo.

In 4,5 jaar tijd werkte Greg zich bij Happiness op van designer tot head of design om vervolgens drie jaar als art director aan de slag te gaan bij Emakina. De levendige agentschapsmentaliteit en de goede samenwerking in het verleden met Peter Ampe, Creative Director bij FamousGrey, brachten hem bij FamousGrey.

 “Strategie en design staan dichter bij elkaar dan vaak gedacht wordt. Een merkbeleving creëren, een merkidentiteit ontwikkelen of een bepaalde sfeer oproepen rond een merk, doe je in grote mate met een design, zowel online als offline. Het creëren van een logo of een branding is geen doel op zich, maar een middel om tot een bepaalde sfeer en een bepaald gevoel te komen dat je aan je merk wil linken,” klinkt het bij Greg Ellinger enthousiast.

Greg Ellinger