GAIA opent eerste bordeel voor katten

Katten hebben te veel sekspartners

Brussel, 28 januari 2014 – Een wereldprimeur : GAIA opent vandaag een bordeel voor katten in hartje Brussel. Aangezien ieder jaar meer dan 30.000 katten in dierenasielen terechtkomen, is de situatie in België dramatisch te noemen. Er is nood aan een mentaliteitsverandering en aan een oplossing. GAIA wil met deze sensibiliseringscampagne op een duidelijke manier aankaarten dat katten teveel sekspartners en teveel kittens hebben.

Ontdek het eerste bordeel voor katten

Om aan te tonen dat katten teveel sekspartners en kittens hebben, huldigt GAIA vandaag het eerste kattenbordeel in. Een wereldpremière : een huis van lichte zeden voor katten in hartje Brussel. In realiteit gaat het over een geanimeerde projectie van typische raambordelen uit de rosse buurt, en dit op de zuidelijke gevel van het Crowne Plaza van Brussel. We zien het buitenzicht van een bordeel : de ramen zijn verlicht met neonlichten, met schaduwen van krolse katten, verschillende kamers insinueren seksuele taferelen, ... Een animatie die tot leven komt in het bijzijn van nietsvermoedende toevallige passanten, tot de boodschap van GAIA verschijnt : «Katten hebben teveel sekspartners. Vermijd ongewenste kittens, laat je kat steriliseren.» 

 

Ontdek de rosse buurt

De projectie zal telkens ‘s avonds plaatsvinden tussen 17u en 21u30, van 28 januari tot en met 1 februari 2014, op de zuidelijke gevel van het Crowne Plaza. Digitale surfers kunnen ook doorheen de rosse buurt van de katten wandelen via www.gaia.be

De campagne wordt vergezeld van een YouTube video die op de sociale media van GAIA te vinden is en via advertenties in de magazines.

Bekijk de video op GAIA TV : http://vimeo.com/84032108

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden