Febelfin kiest FamousGrey voor zijn nieuwe positionering

Febelfin, de Belgische Federatie van de financiële sector, zal een nieuwe koers varen. De CEO van Febelfin, Karel Van Eetvelt, wil met de federatie een nog sterkere rol opnemen in de maatschappij en het aanspreekpunt zijn van beleidsmakers, toezichthouders, beroepsfederaties en belangenverenigingen op nationaal en Europees niveau.  

Voor deze opdracht gaat Febelfin een partnership aan met FamousGrey, geen onbekende in de financiële sector als voormalig agentschap van AXA Bank Belgium en Bank Nagelmackers. 

Samen willen ze duidelijk maken welke belangrijke rol de financiële sector in de samenleving speelt en wil spelen. In het najaar van 2018 komt Febelfin met een nieuwe positionering, nieuwe visuele stijl en een nieuw manifesto. FamousGrey zal ook helpen met de interne onboarding daarvan. 

Verder rekent Febelfin op de expertise van FamousGrey rond content creatie. Op de planning staat een toekomstgericht digitaal content platform om de Febelfin stakeholders maximaal te informeren en te bereiken. Daarnaast wordt er ook werk gemaakt van concrete communicatiecampagnes in de loop van 2018.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden