Febelfin kiest FamousGrey voor zijn nieuwe positionering

Dinsdag 29 mei 2018 — Febelfin, de Belgische Federatie van de financiële sector, zal een nieuwe koers varen. De CEO van Febelfin, Karel Van Eetvelt, wil met de federatie een nog sterkere rol opnemen in de maatschappij en het aanspreekpunt zijn van beleidsmakers, toezichthouders, beroepsfederaties en belangenverenigingen op nationaal en Europees niveau.  

Voor deze opdracht gaat Febelfin een partnership aan met FamousGrey, geen onbekende in de financiële sector als voormalig agentschap van AXA Bank Belgium en Bank Nagelmackers. 

Samen willen ze duidelijk maken welke belangrijke rol de financiële sector in de samenleving speelt en wil spelen. In het najaar van 2018 komt Febelfin met een nieuwe positionering, nieuwe visuele stijl en een nieuw manifesto. FamousGrey zal ook helpen met de interne onboarding daarvan. 

Verder rekent Febelfin op de expertise van FamousGrey rond content creatie. Op de planning staat een toekomstgericht digitaal content platform om de Febelfin stakeholders maximaal te informeren en te bereiken. Daarnaast wordt er ook werk gemaakt van concrete communicatiecampagnes in de loop van 2018.

Liedewij Verbiest PR Manager at Famous Relations