FamousGrey zet mooi orgelpunt achter 2017

Dit jaar zorgt FamousGrey voor een muzikaal getinte kerstkaart. Marc Fauconnier himself neemt plaats achter het orgel van het Wivinaklooster en speelt zo voor elke FamousGrey-klant een gepersonaliseerde versie van hun jingle. Zo zetten ze een letterlijk orgelpunt achter 2017 en wensen ze hun klanten een warm kerstfeest en een bruisend nieuw jaar toe. De productie van de ‘Jingles Bells’ gebeurde volledig intern bij FamousGrey Productions.

Over FamousGrey

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 75 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft.  Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals Famous Performance,  Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals NMBS, Volvo, Hyundai, Thomas Cook, Alken-Maes, VRT, Vittel, IGLO en Mediafin.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden