FamousGrey verwelkomt twee nieuwe Creative Directors

FamousGrey verwelkomt twee nieuwe Creative Directors

FamousGrey, dat in juni werd overgenomen door Grey Group, kondigt een wissel aan bij zijn creatieve directie. Jeremie Goldwasser en Ad Van Ongeval slaan vanaf 1 oktober als Creative Directors de handen in elkaar met Executive CD Katrien Bottez.

 

Jeremie en Ad gingen in december 2015 aan de slag bij FamousGrey. Jeremie startte zijn carrière bij Y&R en Mc Cann als copy en kwam daarna terecht in het team van Duval Guillaume. Ad werkte eerst als Art Director bij Lowe en maakte dan de overstap naar Duval Guillaume. Beiden sleepten verschillende prestigieuze prijzen in de wacht.

 

De huidige Creative Directors Laurent Dochy en Iwein Vandevyver verlaten FamousGrey om samen met Jonas De Wit (Brand Leader) een nieuw project op te starten. FamousGrey wenst hen veel succes in hun nieuwe avontuur.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden