FamousGrey versterkt zijn troepen

FamousGrey versterkt zijn troepen

Met de komst van een aantal grote, nieuwe klanten zoals Proximus, Visit Brussels en Campari  breidt FamousGrey zijn teams uit. Zowel de account-, creatie-, strategie- als boekhoudafdeling krijgen versterking met de komst van acht nieuwe mensen: Yana Gestels en Zoé De Priester als creatief duo, Laura Scoffin als strateeg, Klaartje Vanmulders, Olivia Naudts en Catherine De Block op de accountafdeling en Steven Robeyns en Laura Destryker op de boekhouding.

Op en top Belgisch creatief duo én internationale strategie

Belgischer dan het creatieve duo Yana Gestels en Zoé De Priester wordt het niet. De twee ontmoetten elkaar twee jaar geleden bij Mortierbrigade. Sindsdien werken de Franstalige Zoé en de Nederlandstalige Yana samen in het Engels.

De nieuwe stratege Laura Scoffin analyseert, bedenkt en presenteert met een prachtig Brits accent. Ze deed al ervaring op bij onder andere Y&RVML en Droga5. In Juli krijgt ze versterking van jong aanstormend talent Nicholas Pirard.

Who runs the world? Girls!

Ook de accountafdeling van FamousGrey wordt aangedikt met drie straffe profielen. Klaartje Vanmulders maakte de switch van Air naar het Wivina klooster en is er nu de dagelijkse spock voor tal van Volvo-projecten. Olivia Naudts verdiende haar strepen bij DDB en Mortierbrigade, en versterkt vanaf nu het Proximus team als Senior Account Manager. Als kers op de taart vervoegt ook Catherine De Block het FamousGrey accountteam als Client Service Director. De afgelopen zeven jaar werkte ze op grote klanten als Ethias en Proximus bij BBDO. Vanaf nu zet zij haar ervaring ter beschikking voor het brede klantenportefeuille van FamousGrey.

Work, work, work, work en admin

Extra klanten en extra personeel zorgen ook voor een hogere workload op de boekhoudafdeling. Deze krijgt extra ondersteuning met de komst van Steven Robeyns die na 20 jaar Porter Novelli inruilt voor het klooster in Groot-Bijgaarden. Hij is er aan de slag als Senior Financial Controller. Daarnaast kan het boekhoudteam vanaf nu ook rekenen op Laura Destryker.

Contacteer ons
Laure Vandeghinste PR Manager, Famous Relations
Laure Vandeghinste PR Manager, Famous Relations
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden