FamousGrey versterkt accountafdeling

Jef Leysen start bij FamousGrey als nieuwe Account Director en zal zich vooral focussen op klanten Alken-Maes, Iglo, Kom op tegen Kanker en BOIC.  Hij leerde de knepen van het vak bij Duval Guillaume en maakte achteraf een korte reclamestopdoor aan de slag te gaan bij Nanopixel, gespecialiseerd in 3D visualisaties en virtual reality. Het gemis van het reclamevak en creatie werd uiteindelijk te groot en Jef besloot terug te keren. Hij staat garant voor sterk creatief werk en kijkt uit naar zijn samenwerking in de creatief-digitale tandem met Peter Ampe en Jonathan Detavernier.

Ook Romy Vierhouten versterkt het commerciële team als Account Director. AG Insurance wordt haar belangrijkste klant. Romy deed ervaring op als client producer bij DDB en werkte vooral op bpost bank en Studio Brussel. Daarvoor was ze actief in verschillende advertising en marketing posities in zowel België als Frankrijk

Ook Lies Bernaer, wisselt Mortierbrigade voor een rol als Project Manager bij FamousGrey. Zij start begin april en brengt de nodige all-round accountervaring en sterke producer skills mee naar het Wivina-klooster.

Met deze accountversterking wil FamousGrey inzetten op een combinatie van ervaring en jong talent. En vooral op een gedrevenheid om sterk werk te maken dat verder gaat dan advertising. 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden