FamousGrey veilt het beste van 20 jaar Famous voor Kom op tegen Kanker

Van Sound Engineer tot CEO, Marc Fauconnier en zijn team staan klaar om te trappen tegen kanker. FamousGrey zet niet alleen een team in om aan de 1000 km van Kom op tegen Kanker deel te nemen, maar veilt ook iconische items uit haar meest spraakmakende campagnes van de afgelopen 20 jaar voor het goede doel.

Het hemelvaartweekend staat al enkele jaren volledig in het teken van de 1000 km van Kom op tegen Kanker. Van 10 tot 13 mei 2018 zullen duizenden mensen hun fietshelm vastklikken en 1000 km fietsen ten voordele van Kom op tegen Kanker. Om aan deze wedstrijd deel te nemen moet je als team wel eerst 5000 euro inzamelen. Om dit inschrijvingsgeld te verzamelen, bedacht FamousGrey een unieke campagne. 

FamousGrey lanceert het concept “Hall Of Famous”, een online veiling met de look en feel van een echte kunstgalerij. Op deze website kunnen zowel klanten, mensen uit de reclame-wereld als andere geïnteresseerden verschillende iconische items uit de voorbije campagnes van FamousGrey terugvinden. Je kan er zowel bieden op de verschillende producten als een vrije gift plaatsen. Het stressmannetje van De Lijn, de sjaal van Proximus of een kijkje nemen onder de William Lawson kilt van Marc? Het kan allemaal!

FamousGrey bouwde niet alleen de website op, maar koppelde hier ook een campagnefilmpje aan. Waan jezelf in de “Hall Of Famous”, plaats een bod en word sponsor van het 1000km-team van FamousGrey.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden