FamousGrey trekt Emily Rammant aan als Production Director

Nog geen maand geleden trad Famous toe tot het internationaal netwerk Grey, Adweek’s Global Agency of the Year. Nu versterkt het bureau zich met de aanstelling van Emily Rammant als Production Director. Zij zal tevens toetreden tot het management van het bureau. 

Emily Rammant was één van de mede-oprichters van het jonge productiehuis Wenneker.be, dat in een recordtijd evolueerde tot een succesvol productiehuis met zelfs al een bronzen leeuw in Cannes. Bij FamousGrey zal Rammant haar productie-ervaring gebruiken om de inhouse productiecel verder uit te bouwen. En met heel wat creatieve awards op haar conto, zal ze ook op creatief vlak de producties naar een hoger niveau helpen tillen. Onder haar vleugels komen trouwens niet alleen de filmproducties, maar tevens alles wat radioproductie betreft, art buying en printproductie.

Marc Fauconnier, CEO bij FamousGrey:

“De komst van Emily zal onze merkbelofte als multi-expertise reclamebureau alleen maar versterken. FamousGrey zal naar buitenlands model haar post-productiecel uitbreiden om nog efficiënter onze klanten te kunnen bedienen. Ook een aantal kleinere producties kunnen we in de toekomst zelf aan.”

Ook ECD Katrien Bottez is enthousiast:

“Een grotere inhouse productiecel zal ook door de creatieven met open armen verwelkomd worden, aangezien het meer ruimte laat voor experiment.”

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden