FamousGrey solliciteert voor een Volvo XC40

FamousGrey solliciteert voor een Volvo XC40

Wie een nieuwe job zoekt of onderhandelt over zijn bedrijfswagen met zijn baas, solliciteert maar beter voor een Volvo XC40. De werknemers van FamousGrey zijn alvast overtuigd, maar de nieuwe radiospots en printadvertenties van het creatieve bureau zorgen ervoor dat de Volvo XC40 ook standaard in de consideration set van andere sollicitanten opduikt. Zeker nu de maandprijs voor professionele klanten extra aantrekkelijk is.

De radiospots benadrukken de volledige standaarduitrusting van de Volvo XC40. Ideaal voor wie onderweg even tot rust wil komen na een intense meeting, een pittige werkdag of een stevige onderhandeling.

 

FamousGrey Credits PR_credits_XC40.docx - 65 KB
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden