FamousGrey Productions breidt uit onder leiding van Charlotte Bodson

Vier jaar na de oprichting krijgt de inhouse productiecel van FamousGrey, Famousgrey Productions, een nieuwe Production director. Charlotte Bodson volgt Emily Rammant op, die binnen het bedrijf actief blijft als Talent Coach. Onder de vleugels van Emily groeide Productions uit tot twee montagecellen en twee volwaardige audiostudio’s. Vandaag neemt Charlotte Bodson het roer over en zal ze naast het opvolgen van de productie ook het team aansturen en functioneren als contactpersoon tussen de klant en de andere departementen van FamousGrey. Marie Libouton volgt Charlotte op als RTV Producer.

Charlotte Bodson heeft reeds heel wat Famous-ervaring op haar palmares staan. Vijf jaar geleden startte ze als Production Producer. Door haar vele jaren bij FamousGrey kent ze het bedrijf en de klanten door en door. Ze werkte intens samen met Emily Rammant, samen brachten ze vele producties tot een vlekkenloos einde. Bij FamousGrey zal Charlotte haar evaring gebruiken om de inhouse productiecel verder uit te breiden.

Ambities? Het zal wel zijn! De grootste ambitie is straf creatief werk creëren, waar zowel wij als onze klanten fier op kunnen zijn. Daarnaast zien we ook dat video en sound enorm in de lift zitten. Met FamousGrey Productions kunnen we dus nog heel wat paden bewandelen.

En dat video en sound in de lift zit, daar heeft Charlotte een punt! FamousGrey Productions breidt dan ook verder uit, met Marie Libouton als nieuwe RTV Producer. Marie (ex Havas, JWT, Air) leidde 4 jaar haar eigen productiebedrijf en werkte al samen met Charlotte als klant bij Lovo Films. En zoals dat gaat in de reclame, kruisen hun wegen opnieuw bij FamousGrey.

 

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden