FamousGrey Productions breidt uit

Een jaar na de oprichting van FamousGrey Productions, is het inhouse productiehuis van FamousGrey al toe aan uitbreiding. De ploeg van Production Director Emily Rammant liet twee nieuwe montagecellen en een volwaardige audiostudio installeren. Deze uitbreiding vroeg meteen ook om de aanwerving van nieuwe talenten. 

Jasper De Ryck werd als junior monteur aangetrokken onder leiding van senior monteur Sven Vanhee. Beiden kunnen ook aardig overweg met een camera. Eli Sundermann zal dan weer alle audioproducties in goeie banen leiden. Hij maakt de opstart mee van SAKE en freelancte voor de grootste radio productiehuizen. Het productieteam kan verder rekenen op inhouse producers Loes Fierens en Charlotte Bodson, die beiden ervaring opdeden aan productiezijde. Er zit bijgevolg heel wat productie-expertise in het team.

FamousGrey Productions staat met deze nieuwe aanwinsten nu volledig op de kaart.

Volgens Production Director Emily Rammant – die eerder het productiehuis Wenneker mee oprichtte - is dit dan ook een efficiënte manier van werken : “Er is een directe link met zowel de creatieven binnen FamousGrey als met onze klanten. Dat kan alleen maar voor beter werk zorgen. De kortere lijnen zorgen bovendien voor meer efficiëntie. ‘A little less conversation, a little more action please’ zeg maar.”

Bewijs daarvan is recent werk voor klanten zoals Hyundai, Maes, Klara, Ketnet en Volvo. De laatste Volvo-productie werd inhouse gemonteerd met de Zweeds-Belgische topregisseur Bjorn Tagemose.  

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden