FamousGrey Productions breidt uit

Vrijdag 29 september 2017 — Een jaar na de oprichting van FamousGrey Productions, is het inhouse productiehuis van FamousGrey al toe aan uitbreiding. De ploeg van Production Director Emily Rammant liet twee nieuwe montagecellen en een volwaardige audiostudio installeren. Deze uitbreiding vroeg meteen ook om de aanwerving van nieuwe talenten. 

Jasper De Ryck werd als junior monteur aangetrokken onder leiding van senior monteur Sven Vanhee. Beiden kunnen ook aardig overweg met een camera. Eli Sundermann zal dan weer alle audioproducties in goeie banen leiden. Hij maakt de opstart mee van SAKE en freelancte voor de grootste radio productiehuizen. Het productieteam kan verder rekenen op inhouse producers Loes Fierens en Charlotte Bodson, die beiden ervaring opdeden aan productiezijde. Er zit bijgevolg heel wat productie-expertise in het team.

FamousGrey Productions staat met deze nieuwe aanwinsten nu volledig op de kaart.

Volgens Production Director Emily Rammant – die eerder het productiehuis Wenneker mee oprichtte - is dit dan ook een efficiënte manier van werken : “Er is een directe link met zowel de creatieven binnen FamousGrey als met onze klanten. Dat kan alleen maar voor beter werk zorgen. De kortere lijnen zorgen bovendien voor meer efficiëntie. ‘A little less conversation, a little more action please’ zeg maar.”

Bewijs daarvan is recent werk voor klanten zoals Hyundai, Maes, Klara, Ketnet en Volvo. De laatste Volvo-productie werd inhouse gemonteerd met de Zweeds-Belgische topregisseur Bjorn Tagemose.  

vlnr. Sven Vanhee - Eli Sundermann - Loes Fierens - Jasper De Ryck - Emily Rammant - Charlotte Bodson   (Photocredits Bart De bock)