FamousGrey ontwerpt tijdloze en dynamische identiteit voor het BAM Marketing Congress

FamousGrey heeft de visuele identiteit van het BAM Marketing Congress vernieuwd. De moderne look weerspiegelt de inzet van het congres om inzichten te bieden in nieuwe ideeën, technologieën en innovaties die de toekomst van marketing bepalen.

Na drie succesvolle jaren als strategische partner voor het BAM Marketing Congress, heeft FamousGrey dit jaar ook de branding van het congres onder de loep genomen. Zo creëerden ​ ze een herkenbare en consistente merkidentiteit die naadloos aansluit bij de diverse jaarlijkse thema's van het congres.

Het visuele concept draait om een venster dat een kijkje biedt in de wereld van verschillende individuen terwijl ze hun visies, gedachten en ideeën delen. ​ Dit 'venster' dient als icoon in de branding en omlijst de nieuwste en meest innovatieve inzichten in de branche.

Elk jaar wordt ditzelfde visuele element gebruikt dat bijdraagt aan een duurzamen en herkenbare merkidentiteit.

Het BAM Marketing Congress vindt plaats op 5 en 6 december en belooft een boeiende en inspirerende editie te worden. Early bird tickets zijn momenteel beschikbaar !

### EINDE PERSBERICHT ###

CREDITS
Client: BAM Marketing Congress
Client contact: Ann-Sophie Verstraete, Jean-Baptiste De Bock
Creative designer: Elsa Gervais
Creative Director : Antoinette Ribas
Account manager : Maxine Heylands
Traffic planner : Kirsten Vanderbeke

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al meer dan 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey X, Famous Relations, FamousGrey Productions.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, Volvo, Nieuwsblad, VSV, helan, Hyundai, Campari, Aperol, De Tijd/L’Echo en KBC.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in het bruisende Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

Neem contact op met

Victoria Reginaplantsoen 1 1210 Brussel

+ 32 2 411 35 45

press@famousgrey.com

www.famous.be