FamousGrey en De Tijd lanceren vernieuwde weekendkrant voor ambitieuze lezers

Op zaterdag 13 mei lanceren De Tijd en L’Echo hun vernieuwde weekendkrant. Met een focus op feiten, duidelijke analyse en eigen onderzoek informeren ze hun lezers dagelijks op een kritische en objectieve manier over wat hij of zij moet weten van de wereld. Maar in de vernieuwde weekendkrant gaan ze een stap verder en willen ze hun lezers voluit inspireren met inzichten, ideeën en verhalen en hen vooruit duwen in het leven.

Centraal staat het aanbieden van een nieuwe weekendbeleving, van de eerste tot de laatste pagina. FamousGrey creeërde de campagne rond de lancering van de vernieuwde weekendkrant. Eén brok inspiratie voor ambitieuze mensen die waarschijnlijk vroeg of laat zelf in De Tijd en L’Echo zullen komen. 

Om de vernieuwde weekendkrant te promoten,  zorgde FamousGrey voor een campagne die loopt in radio, print en online en dit van 6 tot 19 mei. Je kan tot zaterdag zelf een gratis weekendkrant aanvragen op www.tijd.be/ontdek of www.lecho.be/decouverte.

 

 

 

Contacteer ons
Liedewij Verbiest Famousgrey
Liedewij Verbiest Famousgrey
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden