FamousGrey maakt fijne campagne voor het jaaroverzicht van De Tijd. Er zijn nog zekerheden.

Het is de periode van de jaaroverzichten. Ook voor De Tijd. De Tijd kijkt in haar jaaroverzicht van zaterdag 24 december met een nuchtere blik terug op een jaar waarin vele zekerheden zijn gesneuveld.

Die conclusie was meteen het vertrekpunt voor de campage van FamousGrey. Er zijn nog zekerheden. Maar niet veel meer. Deze gedachte wordt, met een knipoog,  zowel in krant, bannering als op radio uitgewerkt.

 

 

Credits

--------------

Client: Mediafin (De Tijd / L’Echo)

Client contacts: Frederik Delaplace, Katleen Mertens

 

Agency: FamousGrey

CD: Ad van Ongeval, Jeremie Goldwasser

Creative Team: Luc Libens, Olivier Maquenne, Jean-Paul Lefebvre

Design: Emilie Boudart

 

Project Manager : Katrien Crabbe

Business Director: Janpieter Mels

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden