FamousGrey lost de verwachtingen in voor Hyundai

FamousGrey lost de verwachtingen in voor Hyundai

Vrijdag 13 januari 2017 — Morgen opent het Autosalon zijn deuren voor het grote publiek.  Voor die gelegenheid lanceert FamousGrey een nieuwe Hyundai-campagne. Een spot die integraal door het beroemde agentschap werd verzorgd en in België en Luxemburg online te zien zal zijn.  De filmspot toont op een moderne en dynamische manier dat Hyundai er steeds in slaagt de verwachtingen in te lossen en zijn consument blijft verrassen. Een verrassende spot dus voor het wagenmerk dat hun plek op de Belgische markt nog steeds weet te verzekeren.  

 

Het leven lijkt vol te zitten met teleurstellingen. We verwachten op voorhand veel meer van iets en blijven achteraf vaak ontgoocheld achter. Een perfect uitziende hamburger die toch niet zo perfect blijkt te zijn, een ‘brave’ baby die plots zijn ware kant laat zien, …

Maar wat als u nu eens aangenaam verrast wordt ? Door Hyundai bijvoorbeeld. Want naast de zeer goed uitgerust wagens, biedt Hyundai supervoordelige voorwaarden aan een onklopbare prijs.

De spot werd gerealiseerd door FamousGrey en zal online te zien zijn in België en Luxemburg. Op het Autosalon is hij van 14 januari tot en met 22 januari 2017 te ontdekken op de Hyundai-stand.

 

Hyundai Beyond Expectations - Tucson (NL)

STILL1
STILL2
STILL3
STILL4
Anne-Cécile Collignon PR Manager at FAMOUS