FamousGrey lost de verwachtingen in voor Hyundai

FamousGrey lost de verwachtingen in voor Hyundai

Morgen opent het Autosalon zijn deuren voor het grote publiek.  Voor die gelegenheid lanceert FamousGrey een nieuwe Hyundai-campagne. Een spot die integraal door het beroemde agentschap werd verzorgd en in België en Luxemburg online te zien zal zijn.  De filmspot toont op een moderne en dynamische manier dat Hyundai er steeds in slaagt de verwachtingen in te lossen en zijn consument blijft verrassen. Een verrassende spot dus voor het wagenmerk dat hun plek op de Belgische markt nog steeds weet te verzekeren.  

 

Het leven lijkt vol te zitten met teleurstellingen. We verwachten op voorhand veel meer van iets en blijven achteraf vaak ontgoocheld achter. Een perfect uitziende hamburger die toch niet zo perfect blijkt te zijn, een ‘brave’ baby die plots zijn ware kant laat zien, …

Maar wat als u nu eens aangenaam verrast wordt ? Door Hyundai bijvoorbeeld. Want naast de zeer goed uitgerust wagens, biedt Hyundai supervoordelige voorwaarden aan een onklopbare prijs.

De spot werd gerealiseerd door FamousGrey en zal online te zien zijn in België en Luxemburg. Op het Autosalon is hij van 14 januari tot en met 22 januari 2017 te ontdekken op de Hyundai-stand.

 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden