FamousGrey laat mensen de Volvo commercial testrijden

Vrijdag 23 juni 2017 — Vaak bestaat een autocommercial uit een mooie wagen die door een prachtig landschap rijdt. Helaas ziet het decor van de testrit er soms veel minder aantrekkelijk uit. FamousGrey en Volvo Car brengen daar met hun nieuwste campagne verandering in.

Centraal in deze campagne staat de nieuwe Volvo V90, een knap staaltje van Zweedse innovatie. In de tv-spot zie je deze prachtige wagen rijden in indrukwekkende Zweedse landschappen rond Stockholm, Åre en Skåne.

Om mensen aan te moedigen een testrit te maken, koppelde FamousGrey aan de internationale televisiespot de wedstrijd ‘Testdrive The Commercial’.

Deelnemers kunnen een testrit winnen langs de route van de reclamespot en zo het rijplezier van de Volvo V90 ervaren in het bijbehorende Zweedse landschap.

De actie – die nog loopt tot midden juli - wordt aangekondigd in affichage, TV-en radiospots, online en via social media. Op testdrivethecommercial.be kunnen mensen de route van de tv-spot verkennen en deelnemen aan de wedstrijd. Later volgt nog content over de Zweedse testrit-ervaring van de winnaars. 

Test de nieuwe Volvo V90 in Zweden