FamousGrey laat mensen de Volvo commercial testrijden

Vaak bestaat een autocommercial uit een mooie wagen die door een prachtig landschap rijdt. Helaas ziet het decor van de testrit er soms veel minder aantrekkelijk uit. FamousGrey en Volvo Car brengen daar met hun nieuwste campagne verandering in.

Centraal in deze campagne staat de nieuwe Volvo V90, een knap staaltje van Zweedse innovatie. In de tv-spot zie je deze prachtige wagen rijden in indrukwekkende Zweedse landschappen rond Stockholm, Åre en Skåne.

Om mensen aan te moedigen een testrit te maken, koppelde FamousGrey aan de internationale televisiespot de wedstrijd ‘Testdrive The Commercial’.

Deelnemers kunnen een testrit winnen langs de route van de reclamespot en zo het rijplezier van de Volvo V90 ervaren in het bijbehorende Zweedse landschap.

De actie – die nog loopt tot midden juli - wordt aangekondigd in affichage, TV-en radiospots, online en via social media. Op testdrivethecommercial.be kunnen mensen de route van de tv-spot verkennen en deelnemen aan de wedstrijd. Later volgt nog content over de Zweedse testrit-ervaring van de winnaars. 

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden