FamousGrey laat kinderen scoren via Ketnet

FamousGrey laat kinderen scoren via Ketnet

Maandag 3 oktober 2016 — Aangezien het één van de favoriete bezigheden van veel jongeren is, lanceert Ketnet de ‘Ketnet gameweken’. Van eind september tot eind oktober zal de zender specifieke programma's en onderwerpen over gamen in zijn programmaschema aanbieden. De term 'gamen' wordt maar al te vaak misbegrepen door de ouders. Terwijl kinderen met computers, tablets en mobiele applicaties laten spelen eigenlijk veel positieve dingen met zich meebrengt. Om de lancering van deze speciale programma's aan te kondigen, lanceert FamousGrey een nogal buitengewone campagne die luidt: " Gamers scoren ook in het echt  ".

NEEN, gaming is geen negatief tijdverdrijf! Om ouders te sensibiliseren in het debat over jongeren en gaming, lanceert Ketnet de zogenaamde ‘Ketnet gameweken’. Door ouders en jongeren specifieke programma’s over dit onderwerp aan te bieden, wil de zender aantonen dat gamen niet het driekoppig monster is dat ouders zich vaak voorstellen. Want kinderen laten spelen met computers en videospelletjes kan effectief een positieve impact uitoefenen op het echte leven, gaande van betere schoolresultaten tot de ontwikkeling van een aantal vaardigheden voor het toekomstige professionele leven van de kinderen. 

 

De campagne richt zich tot de ouders en omvat 2 TV-spots, 2 radiospots en een website die ouders de 10 argumenten toont hoe gamen kinderen kan helpen scoren in het echte leven: http://gamers-scoren-ook-int-echt.ketnet.be/.

Ketnet Cavia - TV Spot

Ketnet Forel - TV spot

Website
Website
Website
Website
Anne-Cécile Collignon PR Manager at FAMOUS