FamousGrey klinkt op het Maes-avontuur

FamousGrey heeft zopas het communicatiebudget van Maes in de wacht gesleept. Het bureau, dat kan terugvallen op ruime marktkennis en -ervaring, gaat nu al zijn expertise ten dienste stellen van Maes Pils en Radler, en een nieuwe communicatiestrategie en merkpositionering ontwikkelen. De eerste realisaties van de samenwerking met FamousGrey worden in de eerste helft van 2017 verwacht.

FamousGrey wordt ‘lead agency’ voor het merk Maes in België. Het agentschap wist te overtuigen dankzij een sterke merkstrategie en een grondige marktkennis en zal instaan voor de imagocampagnes, activatie, digital, social media, ….  

Janpieter Mels, Business Director bij FamousGrey: “We maakten tijdens de competitie het verschil met een duidelijke visie op hoe we het merk opnieuw konden laden na een periode waarin de positionering vaak veranderde. In een markt die zo sterk gedomineerd wordt door 1 speler is het belangrijk met een differentiërend en tegelijkertijd relevant verhaal naar de consument te stappen en dat merkverhaal ook consistent tot leven te brengen in alle touchpoints. We zijn zeer enthousiast om de komende jaren samen met een gemotiveerd marketing team bij Alken-Maes een nieuwe lijn uit te zetten voor het merk.”

Ook Jan Bosselaers, Marketing Director Alken-Maes, kijkt uit naar de samenwerking:

“FamousGrey wist ons te overtuigen met een langetermijnvisie op het merk en bracht die visie vervolgens ook creatief sterk tot leven. We zien in het bureau een waardevolle partner om Maes de komende jaren opnieuw stevig op de kaart te zetten in de Belgische markt.”

FamousGrey zal de lead nemen voor de communicatie van de merken Maes Pils en Maes Radler.

 

Contacteer ons
Liesbeth Pyck Co-Founder & Director, FAMOUS Relations
Marc Fauconnier Founder & CEO, FamousGrey
Liesbeth Pyck Co-Founder & Director, FAMOUS Relations
Marc Fauconnier Founder & CEO, FamousGrey
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden