FamousGrey kijkt voorbij de clichés voor De Tijd & L’Echo

De Amerikaanse verkiezingsstrijd is volop aan de gang en de presidentskandidaten genieten heel wat media-aandacht. Welke betekenis schuilt er achter de kledingkeuze van Hillary en wat is het geheim achter de veelbesproken haardos van Trump? Het zijn vragen die leven op sociale media en in de pers, maar niet bepaald helpen de echte inzet van deze verkiezingen te begrijpen. Daarom kijken De Tijd & L’Echo verder dan het Amerikaanse theater en focussen ze op de essentie en gevolgen van deze verkiezingsuitslag. FamousGrey bedacht hiervoor een nieuwe campagne met drie advertenties en een bannering campagne.

FamousGrey ontwikkelde een originele campagne over het thema van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De advertenties en banners trekken de aandacht met in de media veelbesproken en voor de hand liggende clichés die De Tijd & L’Echo aan zich voorbij laten gaan. Zij kijken verder dan het theater door te focussen op aan wat Europa zich kan verwachten vanaf 8 november.

 

FamousGrey bedacht drie advertenties en een bijhorende bannering campagne.  De derde en laatste is deze week te zien in De Tijd & L’Echo.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden