FamousGrey verwelkomt het duo Maarten & Maarten

Na de komst van digitaal strateeg Sven Houben (ex-Emakina), versterkt FamousGrey opnieuw zijn strategisch departement. Maarten Van Daele  en Maarten Breda werkten 3 jaar lang samen bij DDB als Creative Strategist en Creative Producer alvorens naar het buitenland te vertrekken: Maarten Van Daele komt terug van Creature of London, Maarten Breda van MediaMonks Amsterdam. Respectievelijk gaan ze aan de slag als Senior Planner en Experience Director.

Als Senior Planner zal Maarten Van Daele zijn talent inzetten op klanten zoals Engie, NMBS, Ixina, Volvo, etc. Maarten Breda zal als Experience Director vanuit strategie nauw samenwerken met de creatieven en de producers om voor de klanten van FamousGrey vernieuwende merkervaringen te ontwerpen. Zijn ervaring bij Media Monks (internationaal digital productiebureau in Amsterdam) – en daarvoor bij DDB en Happiness – zijn daarvoor een uitstekende basis. Tegenin de opdeling ‘digitaal’ en ‘strategie’, gaan Maarten & Maarten als hybride en transversale tandem aan de slag met de creatieve teams en de klanten bij FamousGrey.

“We willen strategie bij FamousGrey niet alleen verder versterken - maar ook mee uitbouwen en internationaliseren. Het Grey netwerk biedt daar unieke kansen voor en die willen we nu met beide handen grijpen.” aldus Maarten Van Daele.

Hun focus wordt om grensverleggend interactief werk te maken dat beantwoordt aan de noden van de klanten van FamousGrey. Executioneel van het hoogste niveau en gestoeld op de juiste strategische argumenten. Iets wat vaak gepretendeerd wordt, maar waar Maarten & Maarten hun missie van hebben gemaakt.

"We helpen merken op korte tijd te verbinden met het publiek en dit op de meest innovatieve en relevante manieren. 'Making things happen' zit ons in de genen. We proberen steeds ideeën naar een hoger niveau te brengen met een focus op de juiste executie en dit vanuit het juiste technologische perspectief voor elk project. Maar we willen de effectiviteit van creativiteit ook op lange termijn kunnen bewijzen. We voelen dat we daar bij FamousGrey goed omringd zijn. We kennen de huidige challenges maar willen steeds het werk laten evolueren in de meest ‘cutting-edge’ richtingen, zolang ze juist zijn voor klanten en het merk waar we als partners met hen aan bouwen." zegt Maarten Breda.

Maarten & Maarten verzamelden de laatste 5 jaar samen al 9 Cannes Lions, 18 Eurobest Awards en verschillende andere creatieve prijzen. Maarten Breda nam midden mei al plaats in het Wivinaklooster, voor het einde van de zomer zal ook Maarten Van Daele aansluiten.

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden