FamousGrey en VRT NWS voor even burgemeester

Met het digitale platform “Jijkiest.be” brengt VRT NWS de verkiezingen weer dichter bij de burger. Op het platform krijgt iedereen de kans om te melden wat hij of zij zou veranderen of verbeteren in zijn of haar gemeente. VRT NWS zorgt ervoor dat de beste ideeën tot bij de beleidsvoerders geraken. Met deze activatie wil VRT NWS dat de burger mee bepaalt waarover de verkiezingen gaan. Om de kiezers naar het platform te krijgen, ontwikkelde FamousGrey een campagne die iedereen voor even burgemeester maakt.

Of je nu ploegbaas bent of cafébaas,  scoutsleider of bedrijfsleider, jij bepaalt de politieke thema’s. Deze gedachte werd vertaald in een televisiespot waar niet alleen de burgemeester, maar elke inwoner een burgemeestersjerp draagt. Het idee werd ook doorvertaald in print en sociale media.

De verkiezingscampagne van VRT NWS en FamousGrey start op 3 september.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden