FamousGrey en Vlaamse Overheid zetten samenwerking verder voor tweede deel coronacampagne

Na het succes van de ‘check check check’-campagne won FamousGrey ook de pitch voor het tweede deel van de infocampagne rond coronamaatregelen. Die zal Vlamingen vanaf juli aansporen om nog steeds aandachtig om te gaan met voorzorgsmaatregelen en zo een heropleving van het virus te vermijden.

Terwijl de ‘check check check’-campagne Vlamingen individueel wees op de correcte naleving van de coronamaatregelen, zal het tweede deel van de communicatie een groeperende campagne zijn en inwerken op het solidariteitsgevoel dat tijdens de coronacrisis zo sterk aanwezig was. Nu er vooral maatregelen worden versoepeld, zullen FamousGrey en de Vlaamse Overheid de Vlamingen oproepen om hun gezond verstand te blijven gebruiken, voor elkaar, want een tweede golf van het virus is nog niet uitgesloten.  

De ‘check check check’-campagne door FamousGrey en Famous Relations miste zijn effect niet. Zowel qua bereik, herkenning, gesprekswaarde en creatieve evaluatie scoorde de overheidscampagne hoog. FamousGrey mag dat succes nu verderzetten en zal voor het tweede deel van de communicatie opnieuw nauw samenwerken met het departement Zorg & Gezondheid. Ook voor deze campagne zal de Vlaamse Overheid de krachten bundelen met de media: VRT, DPG Media, SBS en de regionale kanalen.

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden