FamousGrey en Veritas samen in zee voor Eva Mouton

FamousGrey ontwikkelde vorig jaar een imagocampagne en nieuwe huisstijl voor Veritas. Dit jaar zetten de twee hun samenwerking voort voor de lancering van een gloednieuwe kindercollectie ontworpen door de Gentse illustratrice Eva Mouton. FamousGrey liet zich inspireren door het centrale thema van de collectie, de Noordzee. Samen met Eva Mouton en 20 mama-influencers brachten ze de collectie (bijna) letterlijk van de Noordzee met de boot naar de Veritas winkel in Gent. De boot dompelde de gasten volledig onder in de sfeer van de Noordzee. Denk maar aan strandcabines, ijsjes, wafels en een echte schipper die iedereen veilig van Afsnee tot in Gent centrum voer. 

De samenwerking met Eva Mouton is een van de grootste die Veritas ooit aanging met een externe ontwerper en is ook het startschot voor een reeks collabs die Veritas vanaf nu elk seizoen zal organiseren met een inspirerende en authentieke vrouw. 

De praktische organisatie van de vaartocht en de aankleding van de boot gebeurde door We Make You Happy. Famous Relations stond in voor de influencer- en persrelaties van het evenement en de collectie.

We laten graag de aftermovie voor zich spreken. 

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden