FamousGrey en NMBS sluipen van trein naar bioscoop

De S-trein brengt je niet alleen snel op je werk. Het voorstedelijke treinaanbod in en rond Brussel, Gent, Antwerpen, Luik en Charleroi brengt je ook vlot naar de cinema waar je een date hebt of naar je favoriete schoenwinkel waar die limited edition heels op jou staan te wachten. Dat is de insteek van de nieuwe campagne die FamousGrey uitwerkte voor de sluipwegen van de NMBS.

De campagne wordt op een doordachte en lokale manier vertaald naar affiches op drukke verkeersassen in de steden, online banners, social media posts en Spotify spots waar een slimme retargeting achter schuilgaat. Met deze all round aanpak willen NMBS en FamousGrey treingebruik stimuleren bij mensen die in en rond stadskernen wonen.

Daarnaast stond FamousGrey ook in voor het ontwerp van de informatieve S-trein netwerkaffiches die het hele jaar door in Brussel te zien zullen zijn. Ook de ontwikkeling van de Z-card die alle S-lijnen per regio op een overzichtelijke manier bundelt, nam het bureau voor zijn rekening.

CREDITS

--------------

Client: NMBS/SNCB          
Client contacts: Jean-Pierre Havelange, Mats Craessaerts

Agency: FamousGrey
Excecutive CD: Peter Ampe
CD: Peter Ampe
Creative Team: Catheline Leroy / Bart Van Goethem
Copywriter : Bart Van Goethem
Brand Leader: Gwennaëlle Biernaux
Business Director: Barbara Van Huis

RTV-producer: Maud Dedecker 
Production: FamousProduction
Producer: Eveline Vanassche
Photographer: Kurt Stallaert
Cameraman: Kevin Descheemaeker
Director: Kurt Stallaert
DOP: Kurt Stallaert
Art Director/Decor: Kurt Stallaert
Soundstudio: FamousProduction
Post-production: FamousProduction, WhiteRussian, The Living Room
DTP : Franco Scaramuzza

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden