FamousGrey en NMBS helpen de liefde een handje op Valentijn

Donderdag 15 februari 2018 — FamousGrey en NMBS organiseren in 2018 verschillende “not so random acts of kindness”. Met enkele ludieke acties wil NMBS haar reizigers erkennen, steunen maar vooral bedanken. Deze Valentijnsactie, waarbij de reizigers (letterlijk) in de bloemetjes worden gezet, vormt de eerste van de reeks.

NMBS wil de pendelaars die na een drukke werkdag niet de tijd hebben gehad om een attentie te kopen voor hun geliefde of zij die het misschien vergeten zijn, steunen. Daarom kregen treinreizigers op Valentijn een roos met ruimte voor een persoonlijke romantische boodschap.  Een klein gebaar om reizigers alvast niet met lege handen te laten thuiskomen.

De gelukkigen waren de pendelaars die op 14 februari tussen 17u en 18u de trein vanuit Brussel richting Luik, Namen, Kortrijk, Charleroi, Antwerpen of Oostende namen.

NMBS schakelde FamousGrey in om het concept uit te werken en de actie concreet vorm te geven. Deze Valentijnsactie vormt daarbij een eerste in een reeks van initiatieven die door NMBS, in samenwerking met FamousGrey, opgezet worden doorheen 2018.