FamousGrey en NMBS helpen de liefde een handje op Valentijn

FamousGrey en NMBS organiseren in 2018 verschillende “not so random acts of kindness”. Met enkele ludieke acties wil NMBS haar reizigers erkennen, steunen maar vooral bedanken. Deze Valentijnsactie, waarbij de reizigers (letterlijk) in de bloemetjes worden gezet, vormt de eerste van de reeks.

NMBS wil de pendelaars die na een drukke werkdag niet de tijd hebben gehad om een attentie te kopen voor hun geliefde of zij die het misschien vergeten zijn, steunen. Daarom kregen treinreizigers op Valentijn een roos met ruimte voor een persoonlijke romantische boodschap.  Een klein gebaar om reizigers alvast niet met lege handen te laten thuiskomen.

De gelukkigen waren de pendelaars die op 14 februari tussen 17u en 18u de trein vanuit Brussel richting Luik, Namen, Kortrijk, Charleroi, Antwerpen of Oostende namen.

NMBS schakelde FamousGrey in om het concept uit te werken en de actie concreet vorm te geven. Deze Valentijnsactie vormt daarbij een eerste in een reeks van initiatieven die door NMBS, in samenwerking met FamousGrey, opgezet worden doorheen 2018.

Contacteer ons
Liedewij Verbiest Famousgrey
Liedewij Verbiest Famousgrey
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden