FamousGrey en Neckermann de wereld rond met hun compagnons

Woensdag 27 juni 2018 — Neckermann lanceert samen met FamousGrey de inspirerende contentblog ‘Compagnon’. Je kan er terecht voor persoonlijke reisverhalen van de compagnons, tips, reistrends,… Kortom alle nodige inspiratie om je volgende vakantiebestemming vast te leggen.  

Neckermann wil haar reizigers optimaal informeren en inspireren over hun vakantiebestemmingen. Met dit doel voor ogen creëerde FamousGrey een contentwebsite voor Neckermann: https://compagnon.neckermann.be/. Naast het bepalen van de strategische invulling en het uitwerken van creatieve contentformats, zorgde FamousGrey ook voor de productie van de blog in samenwerking met Storychief.

Op de contentblog kunnen reizigers, gastbloggers en de werknemers van Neckermann hun reisverhalen en tips delen om anderen te inspireren. Al die contentcreators krijgen de titel “compagnon” en maken deel uit van de community.  

Zowel de avonturiers, de chillaxers als de romantici onder ons kunnen er terecht om persoonlijke ervaringen en verhalen over de bestemmingen van Neckermann te lezen. Daarnaast vinden de bezoekers er ook handige tips, gesorteerd per thema, en de laatste reistrends.

Om de interessante verhalen en tips te lezen surf je naar https://compagnon.neckermann.be/. Voor de Robinson Crusoe’s, Marco Polo’s en Gullivers onder ons, is er ook de mogelijkheid om je in te schrijven als compagnon.