FamousGrey en Neckermann de wereld rond met hun compagnons

Neckermann lanceert samen met FamousGrey de inspirerende contentblog ‘Compagnon’. Je kan er terecht voor persoonlijke reisverhalen van de compagnons, tips, reistrends,… Kortom alle nodige inspiratie om je volgende vakantiebestemming vast te leggen.  

Neckermann wil haar reizigers optimaal informeren en inspireren over hun vakantiebestemmingen. Met dit doel voor ogen creëerde FamousGrey een contentwebsite voor Neckermann: https://compagnon.neckermann.be/. Naast het bepalen van de strategische invulling en het uitwerken van creatieve contentformats, zorgde FamousGrey ook voor de productie van de blog in samenwerking met Storychief.

Op de contentblog kunnen reizigers, gastbloggers en de werknemers van Neckermann hun reisverhalen en tips delen om anderen te inspireren. Al die contentcreators krijgen de titel “compagnon” en maken deel uit van de community.  

Zowel de avonturiers, de chillaxers als de romantici onder ons kunnen er terecht om persoonlijke ervaringen en verhalen over de bestemmingen van Neckermann te lezen. Daarnaast vinden de bezoekers er ook handige tips, gesorteerd per thema, en de laatste reistrends.

Om de interessante verhalen en tips te lezen surf je naar https://compagnon.neckermann.be/. Voor de Robinson Crusoe’s, Marco Polo’s en Gullivers onder ons, is er ook de mogelijkheid om je in te schrijven als compagnon.

Contacteer ons
Laure Vandeghinste PR Manager, Famous Relations
Laure Vandeghinste PR Manager, Famous Relations
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden