FamousGrey en Maes trakteren de maten

Maandag 12 juni 2017 — Maes viert de vriendschap en trakteert alle maten. Om goede redenen, maar vooral omdat maten een pint verdienen. We hebben allemaal een druk leven, een overvolle agenda en allerlei verplichtingen. Social media geeft ons het gevoel dat we elkaar nog veel zien, maar eigenlijk gaat er niets boven samen, in het echt, een pint te drinken. Maes is supporter van de vriendschap en wil daarom maten aansporen om samen wat vaker eens een pintje te drinken. Dat doen ze door te trakteren. Samen met FamousGrey werd hiervoor een nieuwe online activatiecampagne op poten gezet. 

Centraal in deze campagne staat de vriendschap en het genieten van een pintje, samen met de maten. Om de daad bij het woord te voegen, lanceerde FamousGrey samen met Maes een website met ingebouwde face recognition voor een traktatie van formaat. Je surft naar www.maes.be, neemt plaats voor de webcam of camera op je smartphone, in het gezelschap van drie andere vrienden. Nadat de camera 4 gezichten herkent, kunnen de vrienden via de site een gratis bak Maes ontvangen of een gratis rondje op café kiezen.

Met deze actie haalt Maes – als dé supporter van de vriendschap - meteen ook hun iconische slogan MATEN. MAKKERS. MAES. terug van onder het stof. De campagne loopt nog online tot en met 12 juli. 

 

Maes trakteert maten

Maes trakteert maten

Maes trakteert maten

Maes trakteert maten