FamousGrey en Maes trakteren de maten

Maes viert de vriendschap en trakteert alle maten. Om goede redenen, maar vooral omdat maten een pint verdienen. We hebben allemaal een druk leven, een overvolle agenda en allerlei verplichtingen. Social media geeft ons het gevoel dat we elkaar nog veel zien, maar eigenlijk gaat er niets boven samen, in het echt, een pint te drinken. Maes is supporter van de vriendschap en wil daarom maten aansporen om samen wat vaker eens een pintje te drinken. Dat doen ze door te trakteren. Samen met FamousGrey werd hiervoor een nieuwe online activatiecampagne op poten gezet. 

Centraal in deze campagne staat de vriendschap en het genieten van een pintje, samen met de maten. Om de daad bij het woord te voegen, lanceerde FamousGrey samen met Maes een website met ingebouwde face recognition voor een traktatie van formaat. Je surft naar www.maes.be, neemt plaats voor de webcam of camera op je smartphone, in het gezelschap van drie andere vrienden. Nadat de camera 4 gezichten herkent, kunnen de vrienden via de site een gratis bak Maes ontvangen of een gratis rondje op café kiezen.

Met deze actie haalt Maes – als dé supporter van de vriendschap - meteen ook hun iconische slogan MATEN. MAKKERS. MAES. terug van onder het stof. De campagne loopt nog online tot en met 12 juli. 

 

Contacteer ons
Liedewij Verbiest Famousgrey
Liedewij Verbiest Famousgrey
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden