FamousGrey en Kom op tegen Kanker lanceren #smokefreeconcerts

FamousGrey en Kom op tegen Kanker lanceren #smokefreeconcerts

6 maart 2019 – Tijdens een concert durven mensen al eens een sigaret op te steken. Naast verboden, is het ook onaangenaam en ongezond voor omstaanders. Maar dat durf je als niet-roker niet altijd te zeggen. Kom op tegen Kanker, concertpromotoren en zaaluitbaters willen hier samen iets aan doen.  Voor hen bedacht FamousGrey de #smokefreeconcerts campagne, deze sensibiliseringscampagne neemt het op voor de niet-rokers en wil concerten rookvrij houden. Als onderdeel van de campagne deelt Kom op tegen Kanker vanaf vandaag #smokefreeconcerts-polsbandjes uit tijdens tal van concerten. Zo toon je als concertganger dat je voor een rookvrij concert gaat. Want rocken doe je binnen, roken buiten.

Steun van de sector

Ook Belgische concertpromotoren en zaaluitbaters zetten hun schouders mee onder dit initiatief. Dankzij hun steun dringt de campagne van Kom op tegen Kanker ontwikkeld door FamousGrey binnen tot in het hart van de concerten: tijdens verschillende optredens zullen #smokefreeconcerts-polsbandjes uitgedeeld worden. Wie deze avond naar Nicki Minaj gaat in Paleis 12  of naar de StuBru showcase van Balthazar krijgt de primeur. Zo gaan alle concertgangers samen voor een rookvrij concert.

Tijdens de maand maart volgen nog tal van andere concerten. 

Duurzame actie

Naast de polsbandjes, ontwikkelde FamousGrey ook een website met informatie over de schadelijke gevolgen van roken tijdens concerten. Ook Famous Performance trommelde zijn team op voor een dedicated #smokefreeconcerts-Facebookpagina en de creatie van social media content. Tot slot ontvangen de concertpromotoren en zaaluitbaters ook een toolbox met affiches en digitaal promotiemateriaal, zodat de actie ook tot leven komt binnen de muren van de concertzalen.

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden