FamousGrey en KBC besparen je tijd én geld

Of we nu wachten voor rode lichten en trage liften of hopeloos zoeken naar sleutels, parkeerplaats of je bankkaart. Het leven, da’s soms veel tijd verliezen. En time is money dus eigenlijk verlies je ook nog eens geld. Gelukkig is er Kate, de digitale assistente van KBC. ​

De nieuwe campagne van FamousGrey voor KBC laat zien hoe je met de hulp van Kate en haar Kate Coins niet alleen tijd kan besparen maar ook nog eens geld kan verdienen. Zo helpt ze je belangrijke documenten snel terugvinden, vervoersbewijzen met één klik aan te kopen en uiteraard gidst ze je moeiteloos doorheen alle KBC-producten. En tijdens altijd die tijd die je bespaart kan je jezelf eens trakteren bij één van de vele KBC partners, dankzij Kate Coin.

Voor de TV-spot werd opnieuw beroep gedaan op productiehuis Hamlet en regisseur Bernd Faass, die ook de voorgaande renovatie-spot samen produceerden. Net zoals toen zorgen ze ook hier voor een film waarin de herkenbaarheid van de situaties, steeds voorzien van een laagje humor, een centrale rol spelen.

“Ik vond het scenario interessant omdat het, op een humoristische en licht tragische manier, het alom bekende concept van 'tijd verliezen' onderzoekt. Menselijke problemen fascineren me enorm en het is vertrouwd terrein om mee te werken. De nieuwe samenwerking met KBC en FamousGrey was wederom een zeer fijne ervaring die me zin geeft om in toekomst nog meer in België te werken,” aldus Bernd Faass.

De radiospots werden geproduceerd door FamousGrey zelf en volgen hetzelfde format waarbij de luisteraar zich kan herkennen in tijdrovende situaties. De campagne bestaat verder uit print, digital out of home en social. De beelden die we in die verschillende media zien, werden geshoot met Crush en fotograaf Thomas Nolf.

### EINDE PERSBERICHT ###

 

CREDITS

Client: KBC
Client: Sofie Vanhellemont, Koen Gobart

Agency: FamousGrey
CEO: Francis Lippens
Executive Creative Director: Peter Ampe
Creative team: Familie Leysen
Account team: Marko Van Dyck, Leen Van Lint
Strategic Director: Dominique Poncin
Strategic Planner: Britt Decraen

RTV Director: Myriam Maes
RTV Producer & Art buying: Marlies Neudt, Marie Libouton

VIDEO
Production Company: HAMLET Brussels
Director: Bernd Faass
Executive Producer: Ruben Goots, Jason Felstead, Mathias Kerner
Line Producer: Jeroen Berx
DOP: Jens Spöri
Production design: Cachet
Editor: Florian Oettinger
Grading: François Dubois
Postproduction Company: Frames
Post Producer: Dominique Ruys, Basile van der Straten
Music & Soundeffects: Mathieu Savenay - Famousgrey Productions

PHOTO
Photographer: Thomas Nolf
Photo ass: Samir Dari
Executive producer: Camille Cieters
Producer: Femke Timmers
Post-Production: Mr Blonde ​
Styling: Marieke De Pauw
MUA: Evara Collin ​

Media agency: Mindshare
Media contact: Charlotte Massa

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al meer dan 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey X, Famous Relations, FamousGrey Productions.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, Volvo, Nieuwsblad, VSV, helan, Hyundai, Campari, Aperol, De Tijd/L’Echo en KBC.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in het bruisende Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

Neem contact op met

Victoria Reginaplantsoen 1 1210 Brussel

+ 32 2 411 35 45

press@famousgrey.com

www.famous.be