FamousGrey en IXINA doen keukens herleven

FamousGrey en IXINA doen keukens herleven

De aankoop van een keuken is een belangrijk moment dat vraagt om begeleiding en advies op maat om zo optimaal mogelijk te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van de consument. We brengen immers veel tijd door in onze keuken en er vinden tal van  dingen plaats. Voor hun tweede nationale campagne schenken IXINA en FamousGrey aandacht aan deze dagelijkse situaties die we in onze keuken beleven. De campagne start deze zaterdag op de nationale televisiezenders.

De keuken wordt steeds meer een echte leefruimte waarin we veel tijd doorbrengen. We lachen en huilen er. We beleven er leuke dingen, maar ook drama’s. We zitten of eten er alleen of met familie en vrienden... Het is dus belangrijk om goed na te denken over de keuze en inrichting van je keuken. In deze nieuwe campagne versterken FamousGrey en IXINA hun strategie van persoonlijk advies met een vleugje humor en emotie. IXINA toont hiermee aan dat ze haar klanten begrijpt, inclusief de uitdaging waarmee zij geconfronteerd worden.

 

Als marktleider verkoopt IXINA keukens op maat van elk budget. Met deze nieuwe campagne, wil het merk zich dan ook tot verschillende marktsegmenten richten. De eerste spot, die uitgezonden wordt vanaf 8 oktober, toont een jong koppel met een kindje in verschillende grappige situaties. Een tweede spot, die een andere familie volgt, zal later aan bod komen. 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden