FamousGrey en Iglo koken voor jou

Elke dag de tijd nemen om gezonde en evenwichtige maaltijden klaar te maken wanneer je een actief leven leidt, is niet altijd even gemakkelijk.  Nochtans hechten de Belgen veel belang aan hun voeding en zijn ze niet bereid in te boeten op kwaliteit en smaak.

Daarom wil Iglo komaf maken met het schuldgevoel dat je zou kunnen hebben als je voor bereide diepvriesmaaltijden kiest. Met de campagne ‘Iemand heeft gekookt voor jou’ van FamousGrey plaatst Iglo de chefs achter die bereide maaltijden in de kijker. Chefs, voor wie de versheid en kwaliteit van de ingrediënten uitermate belangrijk zijn.

Om het grote publiek te tonen dat het perfect mogelijk is een actief leven te combineren met een evenwichtige voeding, waarbij je voluit kan genieten, heeft FamousGrey twee tv-spots en een reeks visuals bedacht. De eerste spot van de campagne wordt sinds maandag 16 januari op de nationale tv-zenders uitgezonden. 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden