FamousGrey en Hyundai stoppen bij het tankstation

FamousGrey en Hyundai stoppen bij het tankstation

Wat brengt de toekomst voor de tankstations? Als het van FamousGrey en Hyundai afhangt, stop je er in de toekomst enkel nog om snacks of drankjes te halen, te stretchen of te plassen. Zo zetten vier ludieke social video’s het volledig gamma ecologische modellen van Hyundai nog eens in de kijker. Want Hyundai heeft voor elk wat wils: van hybride, plug-in hybride, mild hybrid tot volledig elektrisch (en zelfs een waterstof-elektrisch aangedreven SUV).

De social video’s zijn te zien op Facebook, Instagram, Youtube en andere online media.

Credits FamousGrey Credits Hyundai_SimplifyLife_2.docx - 65 KB

 

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden