FamousGrey en het Nieuwsblad gidsen je door het drukke nieuwsjaar

Er staat nog heel wat te gebeuren dit jaar. Zo zijn er verkiezingen in onze gemeente, ons land en presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten. Daarnaast zijn er het EK voetbal, de Giro, de Tour de France en uiteraard de Olympische én Paralympische Spelen. Die evenementen vallen bijna nooit samen, waardoor 2024 het drukste nieuwsjaar sinds lang wordt. 

Om die veelheid aan nieuws aan te tonen, haalt FamousGrey op een slimme en grappige manier alle nieuwsfeiten door elkaar. Want voor je het weet rijdt Trump lek op de kasseien of maakt Remco Evenepoel zijn comeback in de nationale politiek. Gelukkig is er het Nieuwsblad, dat het overzicht bewaart en een onderscheid maakt tussen zin en onzin. De krant gidst je door dit drukke jaar met artikels, opiniestukken, speciale dossiers en heel wat interessante podcasts. In de breedte wanneer het kan. In de diepte wanneer het moet.

De campagne loopt in verschillende media. Twee films zijn te zien op tv, in de cinema en online. Daarnaast lopen er drie radiospots, verschillende printadvertenties en heel wat banners en social ads. In samenwerking met Rapid Media zijn er ook diverse, verrassende out of homes te zien, die telkens andere nieuwscombinaties tonen.

Meeblijven met het drukste nieuwsjaar sinds lang? Dat doe je met het Nieuwsblad en FamousGrey.


CREDITS:

Client: Nieuwsblad

Client contacts: Dries Vereecke, Robbe Hemeleers, Pascal Weiss, Liesbeth Van Impe

 

Agency: FamousGrey

Executive Creative Director: Peter Ampe

Creative Team: Jan Schoofs & Jonas Caluwé

Strategic Planner: Aze Van Coillie

Account Director: Marko Van Dyck

Account Manager: Marie Van Den Einde

Head of Production FamousGrey: Myriam Maes

Agency & Post-Producer FamousGrey: Bram Busschots, Birgit D’hont

Animation & motion design company: Volstok

 

Post-production: Sven Vanhee for FamousGrey Productions

Sound production: Mathieu Savenay & Eli Sundermann for FamousGrey Productions


 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al meer dan 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey X, Famous Relations, FamousGrey Productions.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, Volvo, Nieuwsblad, VSV, helan, Hyundai, Campari, Aperol, De Tijd/L’Echo en KBC.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in het bruisende Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

Neem contact op met

Victoria Reginaplantsoen 1 1210 Brussel

+ 32 2 411 35 45

press@famousgrey.com

www.famous.be