FamousGrey en De Tijd verwelkomen de Homo Technologicus

Nu ChatGPT en artificiële intelligentie deel uitmaken van ons dagelijks leven, staan we stil bij de volgende stap: AI en robotica. Is de mens klaar voor een upgrade? En waar stopt de mens en begint de robot? Het levert heel wat mogelijkheden op én heel wat vragen. Daarom lanceert De Tijd ‘Homo Technologicus’. Een nieuw dossier waarin lezers een blik krijgen op een wereld waarin de grenzen tussen mens en machine vervagen. Je ontdekt alles over toepassingen van de technologie in verschillende domeinen, de race om de humanoid en de implementatie van AI. FamousGrey lanceert het dossier met een eigen versie van de ‘Homo Technologicus’, met Albert Einstein in de hoofdrol.

Bij de lancering van het dossier vorig jaar stond Einstein symbool voor onze menselijke intelligentie. Deze keer wordt hij terug geportretteerd, al smelt hij nu samen met een robot en transformeert hij zo tot Homo Technologicus, uitgerust met een robotoog en robotarm. Zou Einstein nog slimmer geweest zijn dankzij de integratie van AI en robotica?

De Tijd laat niet alleen de opportuniteiten van de implementatie van AI en robotica in printvorm zien. Ook op sociale media zien we de samensmelting van technologie en mensheid samenkomen waarbij Einstein tot leven wordt gebracht. ​

Dus lees het dossier, zo voelt u zich ook meteen geüpgraded.

### EINDE PERSBERICHT ###


CREDITS

Client: Mediafin
Client contacts: Sam Van Gerwen, Katleen Mertens, Laura Tzaut
Agency: FamousGrey

Executive Creative Director: Peter Ampe
Creative Team: Sarah De Blaiser, Lore Heyvaert
FR copywriter: Antoine Wellens, Olivier Roland
Account Director: Aurélie Thollebeek
Account Executive: Cedric Van Aken
Performance Marketing: Dieter Michielsen
DTP: Franco Scaramuzza

Agency & Post-Producer FamousGrey: Birgit D’hont
Video Producer: Sven Vanhee

PR: Famous Relations

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al meer dan 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey X, Famous Relations, FamousGrey Productions.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, Volvo, Nieuwsblad, VSV, helan, Hyundai, Campari, Aperol, De Tijd/L’Echo en KBC.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in het bruisende Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

Neem contact op met

Victoria Reginaplantsoen 1 1210 Brussel

+ 32 2 411 35 45

press@famousgrey.com

www.famous.be