FamousGrey en De Tijd racen samen tijdens de Beursrally

Op 19 november gaat de Beursrally van De Tijd opnieuw van start. De ideale gelegenheid voor beginnende beleggers om de knepen van het vak te leren.  Met de print- en radiocampagne van de Beursrally speelt FamousGrey in op de verschillen tussen de beleggerswereld en de echte wereld. Slogans als “Hier is een plastic zak soms meer waard dan een Louis Vuitton.” en “Hier betaalt u soms meer voor water dan voor champagne.” tonen die verschillen aan. Waar je in de echte wereld meer betaalt voor champagne dan voor water, kan dat op de beurs net omgekeerd zijn.

Banners, social media posts en een e-mailing, ontwikkeld door FamousGrey, moeten iedereen warm maken om deel te nemen aan de Beursrally. 
Want het loont de moeite om zich te verdiepen in de beleggerswereld. De winnaar van de Beursrally gaat namelijk naar huis met 10 000 euro.

De oefenfase van de Beursrally van De Tijd loopt van 5 tot en met 18 november 2018. Op zondag 18 november middernacht worden alle tellers teruggezet naar het startbedrag.

Van 19 november 2018 tot en met 25 januari 2019 kunnen de deelnemers meedingen naar de hoofdprijs van 10 000 euro. De Beursrally van De Tijd loopt met de steun van medirect.be, de fondsenbank.

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden