FamousGrey en Constructiv vernieuwen werving en opleidingsmogelijkheden

FamousGrey en Constructiv bundelen hun krachten om de werving en toegang tot opleidingen in de Belgische bouwsector te transformeren met de lancering van de BouwWizard. Dit innovatieve hulpmiddel opent nieuwe wegen naar carrières in de bouw en vereenvoudigt zo het pad naar dynamische beroepen en doorgroeimogelijkheden.

De BouwWizard zal zijn intrede maken tijdens iconische zomerse festivals zoals Couleur Café, Baudet’stival, Les Francofolies de Spa, Suikerrock en Alcatraz, evenals tijdens de "De Bouw on Tour"-campagne in Gent, Libramont en Mechelen. Op deze festivals zal Constructiv interactieve stands opzetten waar bezoekers de verschillende facetten van beroepen in de bouw kunnen verkennen via live demonstraties en praktische workshops. Daarnaast kunnen ze de BouwWizard ook gebruiken om beschikbare opleidingen te ontdekken en stages en jobs te vinden die aansluiten bij hun vaardigheden en ambities.

De BouwWizard zelf vertegenwoordigt een ware digitale revolutie. Door alle cruciale informatie over carrières, opleidingen en de verschillende takken van het onderwijs in de bouwsector te centraliseren, biedt het hulpmiddel een gebruiksvriendelijke interface waarmee gebruikers gemakkelijk tussen de verschillende beschikbare mogelijkheden kunnen navigeren. Geavanceerde matchmaking-functies vergemakkelijken het contact tussen werkzoekenden, sectoradviseurs en werkgevers, waardoor de individuele ambities worden afgestemd op de behoeften van de markt. Bovendien zal er een digitale campagne plaatsvinden op sociale media om verschillende doelgroepen, zoals studenten, werkzoekenden en mensen die zich willen omscholen naar de bouwsector, de BouwWizard direct thuis te laten uittesten.

FamousGrey en Constructiv kozen voor de combinatie van de innovatie van BouwWizard met de dynamische activaties op de festivals om een diverse groep werknemers aan te trekken voor de bouwsector. De BouwWizard benadrukt niet alleen de werkzekerheid in de sector, maar ook de stimulerende carrièreperspectieven en de constante evolutie. ​ ​ FamousGrey ontwikkelde dus een tool die een cruciale rol in de nationale economie speelt.

### EINDE PERSBERICHT ###

CREDITS
Clients: Constructiv Communication (Philippe Giot, Bart Vandenput, Kristof Van Roy, Marie-Delphine Stroobants)

Chief Commercial Officer: Catherine De Block
Team Account: Florian Hoffreumon, Ellen Vanderstraeten, Francesco Di Maggio, Geoffrey Delhoux & Cedric Van Aken

Head of Digital: Joachim François
Digital Strategy Director: Wies Dickens
UX-Strategist: Yarne Deschrijver
Lead Tech: Arno Van Biesen
Front-End Developer: Katia Smet
Design Director: Sacha Lempereur
UI Designer: Simone Curzi
Head of Performance: Jonas Sprengers
Head of Social: Evelien Peeters
Social Creatives: Laureen Delbauche, Florentien Duquet & Julie Zegers
Social Producers: Charline Laurent & Raphaël Allegro

Senior PR Manager: Astrid Jacobs
PR Director: Deborah De Klerck

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al meer dan 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey X, Famous Relations, FamousGrey Productions.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, Volvo, Nieuwsblad, VSV, helan, Hyundai, Campari, Aperol, De Tijd/L’Echo en KBC.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in het bruisende Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

Neem contact op met

Victoria Reginaplantsoen 1 1210 Brussel

+ 32 2 411 35 45

press@famousgrey.com

www.famous.be