FamousGrey en Campari heffen het glas

Campari, het iconische aperitiefmerk, kiest voor FamousGrey als nieuwe creatieve partner voor zijn communicatie binnen de Belgische markt. De strategische en creatieve aanpak van het agentschap zal het merk opnieuw positioneren als de perfecte partner voor een aperitief onder vrienden en familie.

De stijlvolle Italiaanse aperitiefdrank, getypeerd door zijn felrode kleur, wil de Belgische consument terugwinnen en opnieuw de bevoorrechte partner worden tijdens kwaliteitsmomenten met vrienden en familie, zowel thuis, op restaurant als tijdens een cultureel uitje. Om in deze missie te slagen, neemt Campari FamousGrey in de arm.  

FamousGrey ontwikkelde een strategische en creatieve insteek die Campari wist te verleiden. De aanpak zal verschillende kanalen activeren, die elk op hun manier de juiste doelgroep aanspreken. FamousGrey zal instaan voor alle communicatie rond de aromatische bitter binnen de Belgische markt.

Over enkele maanden lanceert FamousGrey de eerste campagne.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden