FamousGrey en BOIC inspireren volgende generatie atleten

FamousGrey en BOIC inspireren volgende generatie atleten

Elke Belgische olympische medaille zorgt voor een nieuwe generatie sporters. Want vaak zien sportclubs hun inschrijvingen stijgen na een Belgische topprestatie op de Olympische Spelen. Onze Belgische helden maken ons dus niet alleen trots met hun prestaties, ze inspireren ons ook om zelf meer te sporten en, wie weet, in hun voetsporen te treden. Met deze boodschap geven FamousGrey en het BOIC het startschot voor de olympische campagne van Team Belgium in aanloop naar Tokio 2020. De blikvanger is de televisiespot waarin Pieter Timmers, Nina Derwael, Nafi Thiam en de Red Lions een enthousiaste groep jongeren inspireren om in hun voetsporen te treden, ‘Ready to inspire the next generation’.

De tv-spot is al vanaf maandag 18/11 te zien. Want om onze Belgische atleten een hart onder de riem te steken hoeven we niet te wachten tot 2020. Hun taak is zwaar. Niet alleen maken ze zich nu klaar om in 2020 een medaille in de wacht te slepen, ze maken ook de komende generatie atleten warm en inspireren hen om in hun voetsporen te treden. Het mag duidelijk zijn: het supporteren start vandaag.

Pieter Timmers, Nina Derwael, Nafi Thiam en de Red Lions kregen samen met honderden enthousiaste kinderen de hoofdrol in de spot die heroïek en sereniteit meesterlijk combineert. FamousGrey ontwikkelde de spot samen met Czar en regisseur Joe Vanhoutteghem.

Daarnaast wordt de campagne ook ondersteund met een radiospot, banners, en printadvertenties, dat alles ontwikkeld door FamousGrey.

Laure Vandeghinste Famous Relations
Credits FamousGrey PR_credits_BOIC_Ready to inspire the next generation[1].docx - 66 KB

 

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden