FamousGrey en Agilitas betrappen ongelukkige werknemers met een negatief buikgevoel

5 november 2018, Brussel - Het voormalige interimbureau T-interim zet zijn identiteitsverandering naar Agilitas kracht bij met een opvallend nieuwe positionering en bijhorende campagne. Agilitas wil dat werknemers meer luisteren naar hun buikgevoel en wat minder naar hun ratio. Want naar je buikgevoel luisteren en daardoor af en toe van job veranderen en nieuwe ervaringen opdoen, draagt bij aan meer werkgeluk. Om deze gedachte vorm te geven, bedacht FamousGrey een nieuwe personage, ‘Het Buikgevoel’. Aandachtige luisteraars zullen hierin de stem van acteur Stefaan Degand herkennen, die optreedt als het geweten van de vastgeroeste werknemers onder ons.

Meer dan de helft van de Belgen slecht in zijn vel op het werk

Meer dan de helft (51,2%) van de Belgen heeft regelmatig last van een negatief buikgevoel op het werk. Een alarmerend cijfer, zeker omdat 73% van de ongelukkige werknemers geen actieve stappen zet om op zoek te gaan naar een nieuwe job.  Agilitas wil daar samen met FamousGrey, verandering in brengen door de Belg opnieuw te doen luisteren naar hun buikgevoel.  

Maak kennis met ‘Het Buikgevoel’ en luister ernaar

Dat buikgevoel is een eerlijke barometer die aangeeft of je jou al dan niet gelukkig voelt op je job. FamousGrey en Agilitas verpersoonlijken dat gevoel met ‘Het Buikgevoel’. Een komisch mannetje, met de stem van Stefaan Degand, dat ongezouten zijn mening en advies geeft. Hij betrapt jou wanneer je op zondagavond al aftelt naar vrijdagavond, wanneer je stiekem op Facebook zit tijdens de werkuren of ’s morgens met tegenzin naar je werk rijdt.

Het Buikgevoel betrapt ongelukkige werknemers op de juiste momenten

Want FamousGrey zorgde ervoor dat alle communicatie op strategisch momenten plaatsvindt en ‘Het Buikgevoel’ op de juiste momenten toeslaat. ’s Ochtends in de file spreekt Het Buikgevoel je aan via een radio spot, op zondagavond zie je hem in de reclameblokken op tv en online verschijnt hij tijdens de werkuren op social media en op populaire websites. Slimme, contextuele en getargette communicatie moet vastgeroeste werknemers wakkerschudden met de slagzin ‘Volg je buikgevoel en zet je job in beweging’. Wie zich nog niet helemaal bewust is van zijn buikgevoel wordt door Het Buikgevoel uitgenodigd om de online test af te nemen op buikgevoeltest.agilitas.be en niet bij de pakken te blijven zitten.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden