FamousGrey draagt Helan op de schouders in nieuwe imagocampagne

FamousGrey creëerde een nieuwe imagocampagne voor Helan Onafhankelijk Ziekenfonds, met als centraal thema: we zorgen allemaal voor iemand, maar wie zorgt er voor ons? Het resultaat is een poëtische film die op een licht surrealistische manier laat zien hoe we allemaal iemand op onze schouders dragen.

Helan positioneert zich als een Onafhankelijk Ziekenfonds met een bredere kijk op welzijn, die veel verder gaat dan de traditionele terugbetalingen van medische kosten. Helan wil er zijn voor haar klanten op de momenten dat ze het echt nodig hebben. In onze steeds drukker wordende maatschappij durven we onszelf vaak voorbij te lopen, en inzichten wijzen erop dat we ons welzijn vaak niet als prioriteit behandelen. We blijven in situaties waarmee we niet helemaal tevreden zijn, werken door als we ziek zijn (70% gaat al eens werken ondanks ziekte), stellen consultaties uit (1 op 5 gaat niet jaarlijks naar de tandarts), en doen te weinig preventieve gezondheid-checks (1 op 7 doet nooit een bloedtest). Op die momenten is Helan er met een uitgebreid aanbod aan ondersteunende diensten zoals kraamzorg, kinderopvang, thuiszorg, vakantiekampen en zelfs terugbetaalde saunabezoeken. Alles om jouw leven wat lichter te maken.

Met dat inzicht brengt FamousGrey nu een nieuwe imagocampagne waarbij gekozen werd voor een sterke metafoor. De campagne toont op lichtjes absurde wijze hoe we allemaal iemand op onze schouders dragen. Want op momenten waarop wij voor iemand anders zorgen, kunnen wij altijd terugvallen op de zorgen van Helan.

De productie van de film was in handen van Czar en filmregisseur Joe Vanhoutteghem en DOP Menno Mans. De campagne zal zowel op TV, in de cinema en online te zien zijn. Naast de 30-seconden versie zijn er ook online video's en een minuut-versie die in alle cinemazalen worden vertoond. De print zal binnenkort verschijnen in alle Vlaamse kranten.

### EINDE PERSBERICHT ###

CREDITS
Client: Helan Onafhankelijk ziekenfonds
Client contact: Ariane Collard, Sarah Masschelein, Julie Van Pee

Creative Agency: FamousGrey
Chief Creative Officer: Peter Ampe
Creation: John Benois & Kenn Van Lijsebeth

Account Director: Olivia Naudts
Account Manager: Maxine Heylands
Strategic planner: Aze Van Coillie
Performance Marketing: Dieter Michielsen
Social media manager: Julie Zegers
Brand designer: Elsa Gervais
DTP: Franco Scaramuzza
PR manager: Astrid Jacobs

Head of Production: Myriam Maes
Agency producers: Bram Busschots, Marie Libouton
Production: Czar.be
Director: Joe Vanhoutteghem
Executive Producer: Eurydice Gysel
Producer: Lander Engels
DOP: Menno Mans
Art Direction: Tanker
Editor: Manu Van Hove
Grading: Laurens Orij
Post Producer: Bieke De Keersmaecker
Post production: Gilles Desplanque
Sound: Mathieu Savenay
Photographer: Louis Veille

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al meer dan 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey X, Famous Relations, FamousGrey Productions.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, Volvo, Nieuwsblad, VSV, helan, Hyundai, Campari, Aperol, De Tijd/L’Echo en KBC.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in het bruisende Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

Neem contact op met

Victoria Reginaplantsoen 1 1210 Brussel

+ 32 2 411 35 45

press@famousgrey.com

www.famous.be