FamousGrey connecteert verschillende kanalen-expertises

Floris Adriaenssens wordt de nieuwe Connection Planner bij FamousGrey. Met een hoop mediaexpertise en met de juiste agentschapsachtergrond (Duval Guillaume, Trendwolves, TBWA and Publicis) zijn de skills van Floris perfect om alle kanalenexpertises binnen FamousGrey te integreren.

Over de jaren heen is heel wat geïnvesteerd in kennis van diverse kanalen.  Inhuis worden Adwords gekocht, performance plannen geboekt, sites geoptimaliseerd, CRM-trajecten uitgetekend, radiospots opgenomen en video geproduceerd.

Floris wordt de strategische link die van alle expertises één mooi geïntegreerd connectieplan maakt. Met als voordeel dat hij binnen de muren van FamousGrey fysiek naast de experten kan gaan zitten om ook op creatief vlak alles uit de kanalen te halen.   

Om het digitale team te versterken verwelkomt FamousGrey ook Marie Delrue, Sam Khokhar, Kurt Van Nieuwenhove en Jan Quintelier. Marie & Kurt gaan aan de slag als Digital Producer om de diverse digitale campagnes & platformen te realiseren. Ook Performance Marketeer Sam Khokhar versterkt het team. Hij staat in voor SEA, SEO, display advertising & analytics voor FamousGrey-klanten. Tot slot vervoegt Jan Quintelier het digitale team als webmaster.

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden