FamousGrey brengt de VIVA in Belviva* naar voor

De Belg en zijn frietjes… Ze zijn onafscheidelijk. Op 25 mei startte de nieuwe campagne ‘Geef Er Een Patat Op’, een samenwerking tussen Belviva en FamousGrey om de Belgen het ultieme frietmoment thuis te bezorgen.

We hebben tijdens de huidige crisis nog maar eens bewezen dat we ons als klein, maar dapper land ook door moeilijke tijden zoals deze kunnen slaan. Want ook al is het dan zonder familie of vrienden, wij Belgen hebben geen excuus nodig om het leven te vieren met frietjes. Vanuit dat inzicht vertrok FamousGrey voor ‘Geef Er Een Patat Op’.

 Met de campagne willen Belviva en FamousGrey Belgen aansporen om positief te blijven en vooral te genieten van kleine gelukjes met onze bubbel. Met als toppunt van een klein gelukje: een pak friet. Want frietjes zijn ‘viva food’: ze hebben de kracht om van elk moment, hoe eenvoudig ook, een feest te maken. 

Om het frietmoment thuis helemaal af te maken, bedacht FamousGrey een op en top Belgische frietzak die je thuis kan downloaden, afdrukken en in elkaar steken. Want wij Belgen zien de frietzak altijd halfvol. De campagne zal  gepromoot worden in een nationale TV-spot die sinds 18 mei live is en gaat op 29 mei op social media van start met een video met de Belviva-gezichten en eeuwige optimisten José en Rudy.  

*Belviva wordt vanaf 2021 de nieuwe naam van Lutosa. Vorige zomer werd de beslissing genomen om de naam te verbelgischen als steun voor de Belgische patat. Belviva: met de BEL van België’, en VIVA dat verwijst naar het plezier van patatjes eten.

Credits

  • Client: Belviva
  • Client contacts: Els Uyttebroek, Romy Tourné
  • Agency: FamousGrey
  • Creative Director: Peter Ampe
  • Creative Team: Yana Gestels, Zoé De Priester
  • Account Manager : Caroline Ropsy
  • Account Executive : Leen Van Lint
  • PR Managers: Déborah De Klerck, Liesl De Ruyck, Astrid Mattelaer
  • RTV-producer: Charlotte Bodson, Marie Liboutin
  • Production: Sven Vanhee
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden