FamousGrey blijft dromen voor Nagelmackers

Na de eerste golf vorig jaar in oktober, keert FamousGrey vandaag terug met een nieuwe tv-campagne voor Nagelmackers. Hiervoor doen ze samen opnieuw beroep op het initiële concept. Het creatieve concept speelt in op het bijgeloof waarin iedereen wel eens zijn hoop stelt om een droom te realiseren. Nagelmackers wil echter niets aan het toeval overlaten als het gaat over het realiseren van de dromen van haar klanten.  

De spot toont een jong stel dat nadenkt over een wereldreis. Enkel bij een ‘teken’ gaan ze ervoor. Tegelijkertijd wijkt een man, een paar kilometer verderop, abrupt uit voor een overstekende hond. Dat zorgt ervoor dat hij de boot die op zijn oplegger ligt, verliest. De boot begint aan een onwaarschijnlijk avontuur en eindigt uiteindelijk… in het zwembad van de buren.

Tenslotte volgt de bekende baseline: ‘Wacht niet op een teken om uw dromen te realiseren. Kom langs bij Nagelmackers, personal en private banking.’

De campagne ging maandag van start op de nationale zenders en loopt ook op YouTube.

 

 

 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden