FamousGrey betrouwbaar voor De Tijd

FamousGrey betrouwbaar voor De Tijd

Betrouwbaar nieuws verneemt u meestal niet van iemand die ergens iets gehoord heeft van iemand anders die ergens iets gelezen heeft. Wilt u zelf een betrouwbare gesprekspartner zijn? Dan raadpleegt u beter de betrouwbaarste krant van Vlaanderen. Met dit inzicht lanceert FamousGrey een campagne voor De Tijd.

De Tijd, de bron die van u een bron maakt.

Uit het Reuters Media Report blijkt dat De Tijd de meest betrouwbare krant van Vlaanderen is. En wie betrouwbaar nieuws consumeert, wordt zelf ook een betrouwbare bron.

FamousGrey vertaalde dit naar betrouwbare radiospots, eerlijke printadvertenties, gedegen banners en waarheidsgetrouwe social posts. Stuk voor stuk hanteren ze een gevatte copy die het betrouwbare karakter van de krant op een creatieve manier benadrukt.

 

Credits FamousGrey PR_credits_Trust.docx - 65 KB

 

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden