FamousGrey behoudt de Belgische ziel voor Lutosa

Lutosa introduceert voor de eerste keer de personages José en Rudy bij het grote publiek via TV. De twee zijn bekend van hun charmante radiospots maar krijgen nu de hoofdrol in een nieuwe reclamecampagne. De spot behoudt bewust de link met de vroegere radiospots en blijft eenvoudig, grappig en herkenbaar. Met deze campagne toont Lutosa zijn liefde voor België en zijn passie voor lekkere aardappelen en goede Belgische frieten. De campagne gaat in Vlaanderen vandaag van start en in Wallonië in 2017.

Vanuit een schuur met paletten en hooibalen vertellen José en Rudy enthousiast over hun passie. FamousGrey behield het alom bekende radio-concept en vertaalde het authentieke verhaal nu naar beeld. Een geslaagde aanpak zonder te moeten inboeten aan charme. Lutosa ondertekent zijn campagnes nog steeds met “Lutosa. Schatjes van patatjes!” 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden