FamousGrey & NMBS laten mensen niet-alledaagse dingen zien op  hun dagelijkse traject

FamousGrey & NMBS laten mensen niet-alledaagse dingen zien op hun dagelijkse traject

Ontdek de bizarre verhalen van je dagelijkse treinrit met #vanopdetrein

Naar aanleiding van de week van de mobiliteit lanceert FamousGrey een nieuwe campagne voor NMBS. Om hun trouwste reizigers te bedanken, zijn NMBS en haar agentschap op zoek gegaan naar de meest bizarre dingen die pendelaars tijdens hun treinrit door het raam zien voorbijflitsen. Een hangbuikzwijn, een wonderboom, een reuzenspin, een buitengewone wereldbol … Allemaal dingen die de reizigers dagelijks zien van op de trein, maar waar ze niet altijd het fijne van weten. Nochtans hebben ze stuk voor stuk een eigen verhaal. De campagne wordt via diverse communicatiemiddelen gevoerd: print, online en via een wedstrijd op sociale media.

 

Voor deze ongewone campagne trokken FamousGrey en NMBS naar die eigenaardige plaatsen en mensen om hun al even vreemde verhalen te achterhalen. Grappige of waanzinnige verhalen die fotograaf Jimmy Kets kon vinden op 7 treintrajecten doorheen België: Oostende-Brussel, Antwerpen-Brussel, Leuven-Brussel, Gent-Antwerpen, Luik-Brussel, Charleroi-Brussel, Namen-Brussel. Wat betekent de tag op die oude toren? Wie heeft er een gigantische spin op die muur geschilderd? Wat doet een godin boven een peepshow? Op die manier brengen FamousGrey en NMBS de beelden die de reizigers dagelijks door het raam zien voorbijflitsen, tot leven, en beleven ze zo hun treinrit op een andere manier.

Alle verhalen zijn te vinden op de website vanAnaarBeter.be en zullen op vrijdag 16 september via folders in verschillende stations van het land aan de pendelaars worden verdeeld. Bij de campagne horen ook een filmpje en een wedstrijd op de sociale media. Elke NMBS-reiziger wordt gevraagd iets ongewoons dat hij op zijn treinrit ziet, te fotograferen en op de sociale media te delen met #vanopdetrein. De reizigers met de twee meest bizarre beelden krijgen een gesigneerde foto van Jimmy Kets.

 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden