Famous zit niet stil in z'n klooster

Na Ixina rekent nu ook Responsible Young Drivers, BD (specialist huis-aan-huis communicatie) en Acerta (HR services) op de diensten van Famous. Sint Wivina werkt duidelijk inspirerend!

De groei zorgt natuurlijk voor een instroom aan nieuw talent.  Zo is er op de account afdeling de komst van Coppelia De Crane en Steven Van Duyse (ex De Facto Imagebuilding). Het strategisch team werd versterkt met Joris Joosten (ex Happiness) en op creatie vervolledigt  Diederik Jeangout (ex Happiness) de troepen. Ten slotte is er ook versterking bij development met de terugkeer van Bert Vermeire als 'lead innovation'.

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden