FAMOUS WERFT AAN: 16 PSYCHOLOGEN EN 7 ONLINE MARKETEERS

Creatief bureau FAMOUS wil nog meer een businesspartner zijn voor zijn klanten, en richt daarom FAMOUS FRIENDS op. Een netwerk van experts dat door een mix van pyschologische-, economische- en communicatieprincipes werkt aan de effectieve groei van ondernemingen. De twee eerste FRIENDS zijn Bossdata en Buyerminds. 

“In het reclamevak gaat het traditioneel over het opwekken van interesse bij potentiële klanten. Met FAMOUS FRIENDS gaan we nog een paar stappen verder, en begeleiden we consumenten tot aan de effectieve aankoop”, aldus Jonathan Detavernier, Digital Partner bij FAMOUS.  

 

Meet the FRIENDS: Bossdata & Buyerminds

Eén van de eerste FRIENDS is Bossdata, een Digital Marketing & Business Intelligence expert. Vanuit on- & offline data gaan zij op zoek naar actionable inzichten om online marketing campagnes tot op de spits te drijven. Dat zorgt voor een media-aanpak die rechtstreeks ent op de business objectieven van de adverteerder.

Daarnaast vervoegt ook Buyerminds, een persuasion design agency uit Amsterdam, FAMOUS FRIENDS. Met 16 analisten en psychologen geven zij vorm aan digitale overtuigingsprocessen. Weten hoe mensen diensten en producten kopen online, en daarop permanent inspelen, is cruciaal in een businessgericht communiceren.

 

Continu proces van creëren, meten en optimaliseren

“Dankzij dit partnership verzamelen we specialisten die creëren, meten en optimaliseren in een continue proces. Geen project- of campagnebenadering dus, maar voortdurend opsporen en benutten van kansen voor onze klanten. Het resultaat is performance marketing gebaseerd op Business Intelligence- en Persuasion Design-principes, een unieke combinatie in België”, Jonathan Detavernier.  

 

Met de inzichten die Buyerminds en Bossdata verwerven, worden niet alleen meer conversies gerealiseerd, ze voeden ook de briefings voor de merkencampagnes bij FAMOUS.

“Zet een data analist, een persuasion designer en een merkenspecialist samen, en in geen tijd zit je op een originele inzichten omzetten in converterende oplossingen”, besluit Jonathan Detavernier.   

 

Met dit partnership komt FAMOUS aan de vraag van adverteerders naar meer gespecialiseerde expertise enerzijds, maar een centraal beheer anderzijds. Zoals blijkt uit de feedback van de eerste klanten en prospects.

 

 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden